logo zzt

Hieronder vind je het actuele overzicht van de kennismakingsworkshops en introductiecursussen.
Kijk voor meer informatie en aanmelden bij de afzonderlijke items in de agenda.

  • Introductiecursus in Bilthoven: vanaf vrijdag 20 september
  • In het voorjaar 2020 wordt een introductieweekend in Huissen gepland en in Haarlem

    Privélessen of kleine groepjes op afspraak:
  • In Eindhoven geeft Leo van Vegchel dit najaar nog enkele introductielessen. Neem daarvoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ook in Eindhoven geeft Lenie Otten privélessen aan particulieren. Neem voor informatie en afspraken contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • In Rotterdam, Capelle ad IJssel e.o. geeft Arnold Vermeeren privélessen aan particulieren of kleine groepjes. De lessen vinden in principe door de week 's avonds plaats. Voor degenen die eerder een cursus hebben gevolgd organiseert Arnold evt. samen-tekenmiddagen op zaterdag. Neem voor informatie of een afspraak contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..(zie ook arnoldvermeeren.blogspot.com)
  • In Culemborg geeft Martine van der Laan op verzoek privéles. Neem voor informatie of een afspraak contact op met: martine@zenzientekenen.nl
  • In Een (Drenthe): in het noorden van het land organiseert Karien Melman af en toe samen-tekendagen op locatie. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes