logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


Zelf thuis Zen Zien Tekenen

Vervolglessen
Datum: 30 maart 2020 15:43 - 1 juni 2020 00:00

Het Zen Zien Tekenen kan juist als je gedwongen thuis zit of in deze stressvolle omstandigheden verkeert, helpen om rust te creëren. Het richt je aandacht op de kleine wondertjes om ons heen - die er ook in deze verwarrende tijd altijd zijn.

Voor iedereen de de basis van het Zen Zien Tekenen kent, is er nu de mogelijkheid om 'online' deel te nemen aan het Zen Zien Tekenen. We zullen de komende weken op de homepage regelmatig een thema plaatsen. Dat kun je benutten als inspiratie om zelf thuis te gaan tekenen.  Ook zullen we af en toe een blog plaatsen om je een hart onder de riem te steken. 
Als je op Facebook zit, kun je deelnemen aan een besloten groep mensen die teksten en tekeningen uitwisselen. Wekelijks is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een online-gesprek over je ervaringen. 

Dus:

1) Ben je enigzins geoefend en wil je actief meedoen met de besloten Facebookgroep, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef graag even je motivatie aan en wie je docent was.

2) Zit je niet op Facebook maar wil je wel meedoen en bericht krijgen als er een nieuw thema en teksten op de site worden geplaatst, stuur dan ook even een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deelname aan de activiteiten is gratis. Wel kun je je waardering uiten in de vorm van een gift. Dat kan op: NL16 TRIO 0391 1718 44 van Stichting Zen Zien Tekenen Eindhoven. (Vermeld graag: 'gift voor online-inspiratie')

We wensen je de komende veel goeds en veel mooie verwonder-momenten!

Nelleke Metselaar

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • Van 30 maart 2020 15:43 tot 1 juni 2020 00:00

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes