logo zzt

Agenda

In de agenda vind je alle activiteiten die de komende maanden plaatsvinden. Als je voor het eerst kennis maakt met het Zen Zien Tekenen, kies dan voor een kennismakingsworkshop, een Open Dag of introductiecursus. Deze worden op diverse plekken in het land gegeven door gidsen en geoefende tekenaars. Ook is het mogelijk om privélessen te boeken. Zie ook het overzicht van introductiecursussen.

 


Kennismaking met Zen Zien Tekenen

Kennismaking
Datum: 26 september 2020 10:30 - 10 oktober 2020 13:00

Locatie: Graalhuis  |  Plaats: Utrecht, Nederland

Nelleke Metselaar, gids in de traditie van Frederick Franck, geeft een workshop van twee zaterdagochtenden in het Graalhuis in Utrecht.  Deze ochtenden zijn zowel voor degene die willen kennismaken met deze mooie, actieve vorm van zenmeditatie, als voor mensen die eerder al mee hebben gedaan. 
Na een korte inleiding gaan we direct met teken/meditatie-oefeningen aan de gang. Als onderwerp nemen we de bloemen, vruchten en zaden van het najaar.

Tekenervaring is niet nodig. Maar ook als je al eerder hebt deelgenomen of zelf veel tekent ga je na deze dag verrijkt met nieuwe ervaringen de deur uit. Er zit een opbouw in de twee ochtenden, vandaar dat alleen inschrijving voor de beide ochtenden mogelijk is.

Het Graalhuis heeft een fijne, lichte ruimte met uitzicht op de Nieuwegracht, 10-15 minuten lopen van het Centraal Station. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Springweg. Vanwege de Coronamaatregelen zullen we met maximaal 10 mensen zijn, en gelden er bepaalde regels. Die worden je na inschrijving gemaild.

Data: 26 september en 10 oktober.

Tijd: van 10.30 - 13.00 uur

Kosten: 50,-

Aanmelden en informatie via de site van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Nieuwegracht 51
3512 LE Utrecht, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • Van 26 september 2020 10:30 tot 10 oktober 2020 13:00

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes